Крива спина, червоні очі, зайва вага та варикоз. Які проблеми загрожують офісним працівникам

Британські вчені створили модель офісного працівника 2040-го року
Крива спина, червоні очі, зайва вага та варикоз. Які проблеми загрожують офісним працівникам
У 2040-му році працівники офісів та фрілансери знімяться до невпізнаваності

Працівники майбутнього матимуть неабиякі проблеми зі здоров’ям: криву спину, червоні очі, надмірну вагу та постійні болі у шиї, попереку, ногах через сидячу роботу, відсутність вітаміну D, а також постійний стрес.

Якщо вірити британським вченим саме так будуть виглядати працівники майбутнього: і офісний менеджер, і той, хто працює з дому.

Про це пише видання grc.ua у матеріалі «Не будь як Сьюзан. Поради для тих, хто хоче зберегти здоров'я в умовах дистанційної роботи».

Ема є офісним працівником мабутнього Ема є офісним працівником мабутнього

Вчені наголошують, що зміни у зовнішності та самопочутті можуть бути настільки поступовими, що працівники можуть їх і не помічати. Згідно з результатами дослідження, зміни у зовнішності, викликані погіршенням здоров’я, розвиватимуться протягом 10-15 років.

Сьюзан працює з дому у 2040-му роціСьюзан працює з дому у 2040-му році

«У цьому й полягає головна загроза: ви прокидаєтесь майже в такому ж стані, як і вчора, а тому не маєте причин переживати чи щось змінювати у своєму житті», - йдеться у дослідженні.

Вчені британського університету також оприлюднили перелік порад, дотримання, яких зможе призупинити процес перетворення на чудовисько. Серед них: дієта, особливий сучасний розпорядок дня, згідно із рівнем сучасного навантаження на працівників, а також фізичні вправи.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: