Британська розвідка назвала проблеми, які чекають на окупантів узимку

Британська розвідка назвала проблеми, які чекають на окупантів узимку
Окупанти мають проблеми з дотриманням базових принципів польового адміністрування
фото з відкритих джерел

РФ не може забезпечити базові умови для своїх військових

Через низьку мотивацію й нестабільну логістичну підтримку зима стане для російських окупантів серйозним викликом. Про це повідомила розвідка Британії.

За даними розвідників, 1 листопада 2023 року російські загарбники, які повернулись живими додому, виступили на військовій конференції «Огарковські читання» в Москві. Вони розповіли про те, як на фронті тижнями були «мокрими з голови до ніг».

Один солдат підкреслив, що ризик обстрілу українських сил означав, що вони «не могли закип'ятити навіть кружку чаю». А харчуватися доводилося одноманітною їжею «в багнюці, що пронизує все навколо».

Як пише розвідка Британії, підтримання гідного рівня комфорту й належного адміністрування на фронті є складним завданням для будь-якої армії. Водночас дані з відкритих джерел свідчать про те, що у РФ зазвичай дуже погано забезпечується дотриманням базових принципів польового адміністрування.

На думку розвідників, це, ймовірно, частково спричинено дефіцитом вмотивованих молодших командирів, а також нестабільною логістичною підтримкою.

Нагадаємо, що Росія накопичує озброєння, щоб завдати удару по енергетичній інфраструктурі України взимку.

Читайте також: Як Україна переживе зиму? Воєнний прогноз

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: