Донеччина під вогнем окупантів: загинули двоє військових

Донеччина під вогнем окупантів: загинули двоє військових
Внаслідок обстрілу селища Зайцеве загинули двоє військовослужбовців
архівне фото з відкритих джерел

Станом на вечір понеділка відомо про двох загиблих військових внаслідок обстрілу селища Зайцеве

Нацполіція повідомила, що станом на 18:30 понеділка відомо про двох загиблих військових внаслідок обстрілу селища Зайцеве на Донеччині. Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Також повідомляється, що загалом за добу внаслідок обстрілів вісім населених пунктів регіону – а це близько 43000 жителів – залишилися без електропостачання та/або води.

«Внаслідок обстрілу селища Зайцеве загинули двоє військовослужбовців, трьох – поранено. Ще один воїн поранений у Водяному», – додали у поліції.

Раніше пресцентр штабу операції Об’єднаних сил звітував, що збройні формування РФ на Донбасі з початку доби 54 рази порушили режим припинення вогню, з яких 45 із застосуванням забороненого озброєння. Також повідомлялося, що внаслідок ворожих обстрілів четверо військових отримали поранення.

Також сьогодні внаслідок обстрілу бойовиків загинув цивільний (фото).

До слова, Росія множить фейки: п'ять українських диверсантів прорвались через кордон. До цього окупанти обстріляли будинок, а звинуватили ЗСУ. Нові факти брехні Кремля (фото).

Ще сьогодні стало відомо, що Луганська ТЕС зупинилася через обстріли: Щастя – без води та світла (фото).

Як відомо, у понеділок, 21 лютого, бойовики з окупованої території обстріляли місто Щастя у Луганській області. Внаслідок атаки окупантів спалахнула і вибухнула АЗС.

Зазначимо, що російські окупанти пошкодили понад сотню будинків за чотири дні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: