Розвідка зафіксувала рух техніки РФ у напрямку Чернігівщини

Розвідка зафіксувала рух техніки РФ у напрямку Чернігівщини
фото ілюстративне

Окупанти одягнені у піксель, схожий на форму Збройних сил України

Російські загарбники, ймовірно, готують провокації до річниці повномасштабного наступу. Про це повідомляє Оперативне командування «Північ».

«Скоріш за все, метою є звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності. Про це свідчать дані розвідки, де зафіксований рух колон військової техніки в районі кордону із Чернігівською областю без знаків розпізнавання та живою силою, що була одягнена у піксель, схожий на форму Збройних сил України», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем і, на відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають подібного на меті.

Розвідка зафіксувала рух техніки РФ у напрямку Чернігівщини фото 1

Раніше Росія заявляла, що Україна нібито готує провокації у невизнаному Придністров’ї.

Крім того, Повітряні сили повідомили, чого очікувати на річницю повномасштабного вторгнення. Також Буданов розказав, який «сюрприз» Росія готує на роковини вторгнення.

До слова, триває 365-а доба російського широкомасштабного вторгнення. РФ зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Через провал під Вугледаром добровольчий загін росіян відмовляється продовжувати йти в наступ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: