Херсонщина: окупанти обстріляли медиків, які приїхали рятувати постраждалих

Херсонщина: окупанти обстріляли медиків, які приїхали рятувати постраждалих
фото ілюстративне

53-річна фельдшерка отримала контузію та вибухову травму

На Херсонщині українські медики потрапили під обстріл російських окупантів. Рашисти вдарили по працівниках швидкої допомоги у селищі Кіндійка. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Зазначається, що бригада медиків їхала на виклик до Кіндійка. Там росіяни вбили чоловіка похилого віку.

«У момент, коли швидка прибула на місце, ворог знову обстріляв населений пункт. 53-річна фельдшерка отримала контузію та вибухову травму. Її доставили до лікарні», – заявили в ОВА.

Нагадаємо, українські захисники 28 листопада вдарили по будівлі з росіянами у тимчасово захопленому селі в Херсонській області під час ворожої наради. Ліквідовані високопосадовці армії РФ.

До слова, триває 644-а доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти нашої держави. Протягом доби відбулось 73 бойових зіткнення. Ворог завдав три ракетних та 13 авіаційних ударів, здійснив вісім обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: