Коли закінчиться війна в Україні: прогноз Банкової

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз Банкової
У Зеленського виключили затягування війни з РФ
фото ілюстративне

Подоляк вважає, що внаслідок затягування війни росіяни хочуть суттєво знизити інтенсивність бойових дій

Україна не збирається затягувати війну, а тому планує завершити її вже цього року. Про це розповів радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю Василю Голованову на YouTube.

«Дуже коротко і дуже чітко. Перше, війна закінчиться у 2023 році. Протягом 2023 року. Це важливо, бо для нас затягування – дуже поганий сценарій», – сказав Подоляк.

Він розповів, що затягування цієї війни залишається потрібним лише для РФ. За його словами, внаслідок довшої тривалості війни росіяни хочуть суттєво знизити інтенсивність бойових дій.

«Саме для цього вони спробували оце фейкове «тимчасове припинення вогню». Це якраз була спроба зайти у зменшення інтенсивності війни», – наголосив радник голови ОП.

Він пояснив, що під час «перемир'я» окупанти хотіли зафіксувати позиції, щоб потім там укріпитися, а через 2-3 місяці зайти туди було б вже вкрай небезпечно.

Нагадаємо, триває 321 доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти продовжують вести повномасштабну збройну агресію проти нашої держави. Для підтримання наступу та поповнення втрат в живій силі противник продовжує здійснювати заходи з мобілізації.

Додамо, раніше повідомлялося, що українські захисники працюють на максимальне виснаження російських військ біля Соледара на Бахмутському напрямку, щоби навіть мінімальні успіхи ворога стали його поразкою. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: