На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
Українські підрозділи дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння

Втрати бойовиків уточнюються

Від початку поточної доби на Донбасі загинув один український військовослужбовець. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС

Як зазначається, бойовики тричі обстрілювали позиції українських військових, застосувавши озброєння, що заборонене Мінськими домовленостями.

Усі обстріли російсько-окупаційні війська здійснили у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ»:

  • з мінометів калібрів 120 та 82 мм – поблизу села Катеринівка;
  • двічі - зі снайперської та стрілецької зброї, а також з великокаліберних кулеметів, і у подальшому - з мінометів калібру 82 мм і автоматичних станкових гранатометів - поблизу населеного пункту Хутір Вільний.

«Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув. Підрозділи, що обстрілювали вороги, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати бойовиків уточнюються», - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, 17 березня, на Донбасі бойовики десять раз обстріляли позиції Об'єднаних сил. В результаті обстрілу один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення,

Відзначимо, президент України Петро Порошенко заявив, що за час агресії Російської Федерації на Донбасі загинули 2955 українських військовослужбовців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: