На гасінні пожежі на Луганщині задіяні понад 400 військових

На гасінні пожежі на Луганщині задіяні понад 400 військових
На ліквідації задіяні близько 60 одиниць техніки військовослужбовців
Фото: штаб ООС

Під час ліквідації пожежі використовуються безпілотники

Військовослужбовці Збройних сил України із складу Об’єднаних сил беруть участь у ліквідації лісової пожежі на Луганщині. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Кількість військовослужбовців, які сьогодні залучені до ліквідації пожежі, становить 444 особи, задіяно близько 60 одиниць техніки, серед якої навіть безпілотні літальні апарати.

Зазначається, що для боротьби із вогнем задіяні тільки підрозділи, які знаходяться в резерві та в районах відведення. Також залучені тилові частини та військові пожежні команди.

Військові лікарсько-сестринські бригади надають допомогу постраждалому місцевому населенню. Екіпажі санітарних автомобілів та 8 армійських вертольотів Мі-8 також залучені для ліквідації пожежі та її наслідків.

Як повідомлялося, всього до гасіння пожежі на Луганщині залучено 1125 чоловік та 201 одиниця техніки, в тому числі 2 літаки АН-32П.

На місці пожежі розгорнуто оперативний штаб, пункт життєзабезпечення та працює оперативна група ДСНС.

Нагадаємо, 7 липня президент України Володимир Зеленський провів термінову нараду щодо ліквідації лісової пожежі на території Новоайдарського району Луганської області.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: