На території «Азовсталі» окупанти облаштували вертолітну базу (відео)

На території «Азовсталі» окупанти облаштували вертолітну базу (відео)
Зафіксовано близько десяти злетів вертольотів Мі-8 за день
фото ілюстративне

Російські окупанти нарощують військовий контингент у Маріуполі

У Маріуполі спостерігається військова активізація російських окупантів. Про це повідомив речник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Так, окупанти поновили рух вантажівок з «зубами дракона», боєприпасами та особовим складом на Бердянський напрям з Росії.

Крім того, висока вертолітна активність. «На території «Азовсталі» окупанти облаштували вертолітну базу. Гвинтокрили класу Мі-8. Щонайменш 10 злетів зафіксовано за світловий день. Пріоритетний напрям польотів – Запорізька область», – розповів Андрющенко.

Також окупанти нарощують військовий контингент. «В одному з селищ у напрямку с. Нікольське розміщено нових російських мобілізованих. Це третя точка (табір) «мобіків» на території Маріупольського району. Також розміщено військовий корпус росіян приблизно в кількості 3 тис. осіб в селищах в напрямку Волновахи. Розміщення як мобілізованих, так і військових проводиться шляхом заселення у пусті приватні будинки серед цивільного населення. Живий щит в пріоритеті», – повідомив Андрющенко.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово захопленому Маріупольському районі фіксують чергове прибуття мобілізованих військових РФ та розселення їх у закинутих пансіонатах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: