Окупанти 111 разів вдарили по Запоріжжю. Влада заявила про вагомий привід для прийняття рішення

Окупанти 111 разів вдарили по Запоріжжю. Влада заявила про вагомий привід для прийняття рішення
Зафіксовано 31 нове повідомлення про руйнування внаслідок обстрілу
фото ілюстративне

Місцевих жителів закликають евакуюватися подалі від фронту

Російські загарбники збільшили інтенсивність обстрілів на лінії розмежування у Запорізькій області: знову страждають Гуляйпільський, Оріхівський та Василівський напрямки. Про це повідомив голова місцевої ОВА Юрій Малашко.

За минулу добу рашисти здійснили 92 артобстріли, шість ударів з реактивних систем щалпового вогню, 11 атак БПЛА та два авіаудари. Зафіксовано 31 нове повідомлення про руйнування: російськими снарядами частково пошкоджено квартири, розтрощено будинки, господарчі споруди, майно, автівки та сільгосптехніка.

«111 ударів за добу по лінії розмежування – це вагомий привід для прийняття рішення про евакуацію трохи далі від фронту. Особливо для родин, які виховують дітей – дайте шанс малечі жити без остраху та постійної небезпеки», – зазначив Малашко.

Нагадаємо, триває 408-а доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – за минулу добу відбито понад 40 атак противника.

Вчора окупанти атакували Херсонщину авіабомбами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: