Окупанти обстрілюють звільнений Херсон, є жертви

Окупанти обстрілюють звільнений Херсон, є жертви
Херсон було звільнено 11 листопада
фото з відкритих джерел

ЗСУ знищили радіолокаційну станцію окупантів в районі Нової Каховки

Окупанти обстрілюють правий берег Херсонщини реактивними системами залпового вогню, мінометами та важкою артилерією. Тримають під вогневим ураженням Чорнобаївку, Антонівку і сам Херсон. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Внаслідок одного з обстрілів Херсона від осколкових поранень загинув місцевий мешканець. Також поблизу влучання мінометного снаряда пошкоджено вікна в багатоповерховому будинку.

З РСЗВ ворог вдарив вдень 17 листопада по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині. Минулося без постраждалих.

Збройні сили України завдають ударів ворогу. «Підбиття підсумків втрат ворожого війська ускладнено через віддаленість місць влучань. На даному етапі відомо про радіолокаційну станцію в районі Нової Каховки та бойову броньовану машину в районі Голої Пристані. Решта потребує до розвідування», – йдеться в повідомленні ОК «Південь».

Нагадаємо, триває 268-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Ворог не припиняє обстріли позицій наших військ та населених пунктів, що поряд з лінією зіткнення.

На думку радника Офісу президента Олексія Арестовича, без озброєння від країн Заходу Україна ризикує знову втрачати свої міста і повернутися до ситуації початку військового конфлікту, розв’язаного Росією. Це своєю чергою означатиме поразку Заходу.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Путін хоче прямих перемовин з Україною.

Читайте також: Росія провалила всі цілі у війні з Україною – генерал Міллі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: