Скількох дітей вбили рашисти: оновлена статистика

Скількох дітей вбили рашисти: оновлена статистика
Внаслідок щоденних бомбардувань та обстрілів пошкоджено 938 закладів освіти
фото з відкритих джерел

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області

Від початку повномасштабної війни Росії проти України загинули 176 дітей. Ще 336 зазнали поранень на ранок 10 квітня, повідомляють в Офісі генерального прокурора.

«Найбільше постраждало дітей у Донецькій області 108, Київській 93, Харківській 76, Чернігівській 51, Миколаївській 40, Луганській 35, Запорізькій 22, Херсонській 29, столиці 16, Сумській 16, Житомирській 15. Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях активних бойових дій, на тимчасово окупованих і звільнених територіях», ідеться в повідомленні.

4 березня в селі в Ніжинському районі Чернігівської області 14-річний підліток із братом йшли до магазину й побачили, як окупанти його грабують. Хлопці почали тікати та їх розстріляли в спину терористи РФ з автоматичної зброї. 14-річний хлопець загинув на місці, брат поранений.

8 квітня внаслідок обстрілу цивільного автомобіля на автодорозі поблизу села Кар'єрне Бериславського району в Херсонській області зазнали поранень троє дітей. У селищі в Дніпропетровській області 3-річна дитина зазнала мінно-вибухових травм внаслідок обстрілів окупантів.

9 квітня через артилерійські обстріли житлового масиву міста Вугледар Донецької області поранена 9-річна дитина.

Внаслідок щоденних бомбардувань та обстрілів пошкоджено 938 закладів освіти. 87 із них зруйновані вщент.

Читайте також інтерв'ю:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: