Окупанти знову обстріляли завод Ахметова

Окупанти знову обстріляли завод Ахметова
Російські окупанти знову обстріляли Авдіївський коксохімічний завод
фото: Муса Магомедов, Facebook

Уночі рашисти обстріляли Авдіївський коксохімічний завод

Російські окупанти не припиняють гатити по Донецькій області. Уночі рашисти обстріляли Авдіївський коксохімічний завод. Також під обстріли потрапило селище Нью-Йорк, пише пресслужба обладміністрації.

Російські окупанти атакують ракетами не тільки житлові квартали, а й промислові об’єкти. Повідомляється, що рашисти не припиняють обстрілів Авдіївського коксохімічного заводу. Також окупанти обстріляли селище Нью-Йорк, а з п’ятої ранку активізували обстріли Світлодарської громади. Наразі інформації щодо постраждалих цивільних немає. Деталі щодо руйнувань уточнюються.

Також у Краматорську в результаті вчорашнього обстрілу сильно пошкоджено 32 багатоповерхівки, поранено 25 людей. Окрім житлових кварталів, як зазначається, загарбники активно атакують ракетами промислові об'єкти міста (обстріли вночі і під ранок).

Як повідомлялося, 3 травня рашисти обстріляли працівників коксохімічного заводу. Кириленко повідомив, що росіяни точно знали, куди цілили – робочі саме завершили зміну й на зупинці чекали автобусу, який мав їх розвозити із заводу додому.

4 травня зранку під ударом опинилися Авдіївська та Мар’їнська громади, Авдіївський коксохімічний завод, який раніше зазнав атаки.

Нагадаємо, після обстрілу коксохімічного заводу, компанія Ахметова зробила заяву.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: