Росіяни відвели військове командування з Кремінної – Гайдай

Росіяни відвели військове командування з Кремінної – Гайдай
фото ілюстративне

Українські війська ще не зайшли в Кремінну

Бойові дії вже ведуться недалеко від Кремінної на Луганщині. Російське військове командування певної ланки, яке знаходилося у Кремінній, вже переміщене до Рубіжного. Про це повідомив голова місцевої ОВА Сергій Гайдай під час брифінгу.

«Зараз багато інформації у ЗМІ про нібито звільнення Кремінної або про захід військ до Кремінної – це не відповідають дійсності. Але бойові дії йдуть недалеко від Кремінної і російське військове командування певної ланки, яке знаходилося у Кремінній, вже переміщене до Рубіжного», – сказав Гайдай.

Нагадаємо, вчора ближче до ночі в Telegram-каналах з’явилась інформація про просування українських військ на лінії Сватово-Кременна. Стверджувалося, що Кремінна вже практично взята, а зі Сватового росіяни розпочали відступ. Російські Telegram-канали це спростовували і стверджували, що у цьому напрямі настає армія РФ.

Раніше повідомлялося, що на Луганщині окупанти зазнають серйозних втрат. Зокрема, у місті Старобільськ Луганської області в обладнаний окупантами військовий шпиталь за останній час доставлено близько 50 важкопоранених військовослужбовців РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: