Російська авіація вісім разів атакувала наші позиції на півдні

Російська авіація вісім разів атакувала наші позиції на півдні
Окупанти на півдні намагалися штурмувати ЗСУ
фото: Defense Express

З втратами ворог ретирувався

Літаками штурмової авіації РФ та ударними гелікоптерами за минулу добу вісім разів атаковано наші позиції та звільнені населені пункти на півдні країни. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«На Південнобузькому напрямку противник систематичним застосуванням наявних видів озброєння по лінії зіткнення та в глибині оборони намагається утримати зайняті позиції та не допустити відновлення наступу й звільнення тимчасово захоплених територій Силами оборони», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що спроба проведення штурмових дій в напрямку Васильків – Благодатне, навіть за підтримки броньованої техніки, успіхів не мала. З втратами ворог ретирувався.

«Протягом дня вкотре обстріляно Миколаїв з реактивних систем залпового вогню «Смерч», а навздогін ще й запущений «Ураган». Переслідуючи цілі масштабного руйнування, ворог намагався знищити об’єкти промислової інфраструктури. Людських втрат немає», – зазначають в командуванні.

«Літаками штурмової авіації та ударними гелікоптерами вісім разів атаковано наші позиції та звільнені населені пункти в Баштанському і Миколаївському районах Миколаївщини, а також в Бериславському й Херсонському – Херсонщини. Без наших втрат», – додали у повідомленні.

Нагадаємо, Збройні сили України на півдні знищили чотири російські зенітно-ракетні системи С-300 і зенітно-ракетний гарматний комплекс «Панцир-С1».

Також бійці 93-ї бригади оприлюднили відео знищення російського танка за допомогою американського переносного протитанкового ракетного комплексу Javelin. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: