Ще одна країна почала збір коштів на «Байрактар» для ЗСУ

Ще одна країна почала збір коштів на «Байрактар» для ЗСУ
Організація UHelpUkraine вже зібрала 12 450 канадських доларів на «Байрактар» для України
фото ілюстративне

Канада планує зібрати $5,4 млн

Канадська некомерційна організація UHelpUkraine оголосила кампанію Canadian Bayraktar Crowdfund для збору 7 млн канадських доларів ($5,4 млн) на ударний безпілотник «Байрактар» для України. Про це повідомляється на сайті організації.

«З кожною пожертвою ви станете одним з перших, хто підтримав нашу ініціативу в зібранні сім мільйонів канадських доларів на придбання безпілотника «Байрактар» від найбільшої української діаспори у світі. Мета цього проєкту – передати безпілотник в руки українських військових до Дня Незалежності України 24 серпня», – заявили в UHelpUkraine.

Станом на обід 19 липня вже зібрано 12 450 канадських доларів.

Зазначається, що UHelpUkraine є некомерційною організацією українсько-канадських волонтерів, які пишаються українцями. Її було створено у відповідь на несправедливий напад росії на Україну 24 лютого 2022 року. Організація доставляє та розповсюджує необхідну допомогу до рук мирних жителів безпосередньо в Україні.

Нагадаємо, що литовці за 3,5 дні зібрали 5 млн євро на придбання безпілотників «Байрактар» для українських воїнів. Безпілотник Bayraktar TB2, на придбання якого для України литовці зібрали кошти, вже доправили в Україну.

Слідом за Литвою вирішили зібрати кошти на ударний безпілотник «Байрактар» для українських військових і у Польщі.

18 липня стало відомо, що норвежці планують зібрати 55 мільйонів крон, щоб придбати для української армії беспілотник «Байрактар».

Додамо, що турецькі безпілотники стали одними з найефективніших в арсеналі ЗСУ. «Байрактар» часто хвалять українські офіційні особи та військові експерти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: