У Бахмуті внаслідок обстрілу рашистів поранена дитина, є загиблі (фото)

У Бахмуті внаслідок обстрілу рашистів поранена дитина, є загиблі (фото)
Внаслідок обстрілів постраждали 12 населених пунктів
Нацполіція

На Донеччині за добу окупанти здійснили 32 вогневі атаки на 12 населених пунктів 

За добу 30 листопада ворог 32 рази обстріляв Донеччину, застосувавши ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», «Смерч», «Ураган», артилерію і міномети. Про це повідомила Нацполіція у Донецькій області.

Внаслідок обстрілів постраждали 12 населених пунктів – міста Авдіївка, Бахмут, Курахове, Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Соледар, смт Велика Новосілка, села Времівка, Карлівка, Архангельське, Курдюмівка. Зруйновано та пошкоджено 30 цивільних об‘єктів – 21 житловий будинок, дитячий садок, науково-дослідницький інститут, ТЕС, магазин.

По Слов’янську зафіксовано три ракетних удари із ЗРК «С-300». Пошкоджено один багатоквартирний та п’ять приватних будинків. За попередніми даними, люди не постраждали.

Лиман окупанти обстріляли з «Ураганів», поцілили у багатоквартирні будинки – загинула людина, є травмовані. Зі «Смерчів» ворог вдарив по Кураховому, пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та два приватних будинки, інформація щодо жертв і поранених не надходила.

Найгучніше було у Бахмуті. За добу рашисти обстріляли місто вісім разів, вбили та поранили цивільних, серед травмованих – дитина. Руйнувань зазнали три приватних будинки та дитячий садок.

Внаслідок артилерійських обстрілів є поранені у Соледарі та Торецьку.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 77 людей, з початку обов’язкової евакуації – понад 31 490 осіб, серед них 4733 – діти, 1912 – люди з інвалідністю.

Нагадаємо, за минулу добу українські захисники ліквідували близько 500 окупантів.

У Мелітополі у клубі, де розселились окупанти, прогриміли вибухи

Крім того, до лікарень Донецька доставлено понад 700 поранених окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: