«Укрпошта» назвала дату останнього продажу марки «Русскій воєнний корабль... Всьо»

«Укрпошта» назвала дату останнього продажу марки «Русскій воєнний корабль... Всьо»
фото: Укрпошта

Останні продажі марки відбудуться 10 червня онлайн

АТ «Укрпошта» організує останній продаж марки «Русскій воєнний корабль... Всьо!» 10 червня. Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський у Телеграмі.

«Останні продажі марки «Корабель ВСЬО» в Україні відбудуться 10 червня онлайн, у сільських відділеннях та головпоштамтах обласних центрів», – написав Смілянський.

Він зазначив, що 2 червня було поновлено продаж марки у магазині Укрпошти на eBay. Для відправлення онлайн- замовлень компанія залучила додаткових партнерів. За словами Смілянського, повністю закінчити відправлення планується до наступного четверга, 9 червня.

Крім того, повідомив керівник Укрпошти, закінчився прийом робіт на марку «Добрий Вечір». Загалом надійшло понад 1000 ескізів. Укрпошта планує вибрати з них 5-10 варіантів та відкрити голосування за переможця наступного тижня.

Нагадаємо, марка «Русскій воєнний корабль… Всьо!» надійшла у продаж у понеділок, 23 травня.

20 квітня «Укрпошта» оголосила про припинення продажу легендарних марок з російським воєнним кораблем у відділеннях. Всього було продано близько 700 тисяч одиниць.

Потім «Укрпошта» презентувала нову марку «Русскій воєнний корабль... всьо». Нова марка вийде накладом в 5 млн примірників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: