Вибух у Донецьку: кандидат у ватажки «ДНР» міг інсценувати замах

Вибух у Донецьку: кандидат у ватажки «ДНР» міг інсценувати замах
Бойовики заявили, що кандидат у ватажки «ДНР» міг інсценувати замах

Хакімзянов спланував замах, щоб додати собі популярності

Вибух на з'їзді комуністів в окупованому Донецьку міг бути інсценуванням замаху на Ігоря Хакімзянова, кандидата у ватажки так званої «ДНР».

Про це повідомляє інформресурс бойовиків «Донецьке агентство новин» з посиланням на власне джерело у «правоохоронних органах республіки».

«Є оперативні дані, хлопці наші працювали, він (Хакімзянов — ред.) вважав, що це гарний піар-хід — невеликий замах додасть йому популярності. Ми не могли очікувати, що це буде зроблено таким чином, постраждали люди, тоді як він не постраждав», — розповіло джерело.

Також джерело зазначило, що «слідство розбереться» у цій ситуації.

Нагадаємо, 29 вересня в окупованому Донецьку на з’їзді місцевих комуністів стався вибух, внаслідок якого постраждали 4 людини, зокрема Хакімзянов. Бойовики повідомили про госпіталізацію 3 постраждалих. Одну жінку в стані середньої тяжкості доставили в центральну лікарню №24, ще двох — в Інститут невідкладної та відновлювальної хірургії.

Як відомо, 31 серпня у центрі Донецька в ресторані «Сепар» прогримів вибух, в результаті якого загинув ватажок «ДНР» Олександр Захарченко.  

Окупантами за підозрою в замаху на Захарченка затримані кілька людей - «українські диверсанти і пов'язані з ними особи». Їх затримали в автомобілі на проспекті Богдана Хмельницького, пишуть росіяни.

У свою чергу в СБУ заявили, що не мають жодного відношення до ліквідації ватажка бойовиків, адже скоріш за все це результат спроби російських спецслужб усунути досить одіозну фігуру, яка вже давно заважала росіянам. За даними СБУ, за вибухом стоять або бойовики, або російські спецслужби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: