Вибухи у Харкові: влада повідомила про влучання та постраждалих

Вибухи у Харкові: влада повідомила про влучання та постраждалих
Окупанти завдали як мінімум 4 удари по Харкову
фото ілюстративне

Зараз вже відомо про шістьох постраждалих

Унаслідок масованої атаки РФ по території України сьогодні зранку, 2 січня, є  кілька прильотів у середмісті Харкова, інформація щодо постраждалих наразі уточнюється. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

«Є кілька прильотів у середмісті Харкова, в районах житлової забудови. Там зараз пожежа, на місце виїхали рятівники. Інформація щодо постраждалих нині уточнюється», – повідомив Терехов.

Згодом голова Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що зараз вже відомо про шістьох постраждалих. «Наразі медики надають допомогу шістьом постраждалим», – розповів Синєгубов.

Раніше голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що окупанти завдали ударів по Харкову. Раніше у Повітряних силах ЗСУ повідомляли про загрозу застосування балістичного озброєння для Харкова.

Нагадаємо, на світанку в Україні оголошено повітряну тривогу вдруге з початку доби. «Загроза пусків крилатих ракет з літаків Ту-95МС. Всього у повітрі знаходиться 16 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС», – повідомили Повітряні сили ЗСУ.

У Києві лунають вибухи. У столиці та області працюють сили ППО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: