Екснардеп Дейдей: чи то загинув, чито втік з України?

Екснардеп Дейдей: чи то загинув, чито втік з України?
Про смерть колишнього депутата повідомила його дружина
фото: pravda.com.ua

Обставини зникнення екснардепа поки невідомі

10 березня у ЗМІ з'явилося повідомлення, що загинув колишній народний депутат Євген Дейдей. Обставини смерті були невідомі. Про смерть екснардепа повідомила дружина Євгена Дарина Дейдей в Instagram.

«Мій Євген я дуже люблю тебе. Ти ж присягався бути зі мною до кінця життя. Я не знаю, що робити тепер. Не знаю, як мені тепер жити. Я знаю тільки те, що я любитиму тебе до моєї смерті і назавжди залишуся твоєю дружиною», – написала Дарина.

Однак іже 12 березня з'явилася інформація, що він може бути живим. Зокрема «Українська правда» з посиланням на джерела повідомила, що Дейдей може бути живим. За словами джерела , він міг залишити країну через Закарпатську область.

«Він утік», – сказав журналістам один із владних співрозмовників.

Дейдей був активним учасником Революції гідності. 2 серпня 2014 року нагороджений орденом «За мужність» 3 ступеня за особисту мужність та героїзм, виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

У 2014 році Євгена Дейдея було обрано до Верховної Ради України (VIII скликання) за списком партії «Народний фронт». У березні 2015 став членом Міжфракційного депутатського об'єднання «Депутатський контроль».

Нагадаємо, на Харківщині у боях за Ізюм, 9 березня, загинув легендарний український воїн Яшка Циганков. Також у боях на Київщині загинув полковник Петро Горбатюк. Причиною смерті стало пряме влучання ворожої ракети. Також у повітряному бою загинув один з найкращих льотчиків-винищувачів у світі-український полковник Олександр Оксанченко. Він відволікав на себе ворожу авіацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: