ЗСУ вразили ворожий літак, який намагався атакувати судна в морі (відео)

ЗСУ вразили ворожий літак, який намагався атакувати судна в морі (відео)
Випущена з бойового катера України ракета пошкодила російський борт
фото: скрін із відео

Ворожа пропаганда поширила фейк про нібито ураження та затоплення українського катера

Сили безпеки й оборони України завдали удару по ворожому літаку в Чорному морі. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

«У територіальних водах України поблизу острова Зміїний, в районі так званих «вишок Бойка», відбулося зіткнення російського військового літака та українських бойових катерів. Літак окупантів спробував атакувати військові судна Сил безпеки та оборони України, але отримав відповідь», – йдеться в повідомленні.

У той же час ворожа пропаганда поширила фейк про нібито ураження та затоплення українського катера.

«Насправді російська ракета впала у воду та продовжила рух на зустріч із крейсером «Москва» – жодної шкоди українським військовим завдано не було», – кажуть у розвідці.

У відповідь на спробу атаки українські військовослужбовці  завдали удару по літаку окупантів. Випущена з бойового катера України ракета пошкодила російський борт, який був вимушений одразу ж залишити місце події та летіти у напрямку найближчого аеродрому.

Нагадаємо, раніше у Головному управлінні розвідки Міноборони підтвердили інформацію про те, що російський вертоліт Мі-8 разом з екіпажем приземлився в Україні та здався у полон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: