Арестович розповів, що на місці Путіна вбив би Бутусова

Арестович розповів, що на місці Путіна вбив би Бутусова
Арестович вважає, що призначення Бутусову державної охорони може врятувати йому життя
фото: скріншот з відео

Радник Єрмака назвав журналіста «головною мішенню» Російської Федерації

Через прямий конфлікт головного редактора Цензор.нет Юрія Бутусова із чинним керівництвом України, влада Російської Федерації може вирішити використати журналіста в якості «сакральної жертви» для дестабілізації ситуації всередині України. Про це спікер української делегації тристоронньої контактної групи по Донбасу та позаштатний радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Олексій Арестович заявив в ефірі ток-шоу «Свобода слова».

«Ну він зараз сакральна фігура, яка протистоїть «злочинній» зеленій владі. Кого обирати в якості мішені? Ну я би обрав Бутусова, якби я був на місці Путіна. Але оскільки моя особиста позиція, що журналісти мають критикувати владу (...), я взагалі-то йому рятую життя такою заявою і пропозицією надати йому державну охорону. Тому, що він головною мішенню є для Російської Федерації зараз», – наголосив Олексій Арестович.

Нагадаємо, раніше Олексій Аретович написав на своїй Facebook-сторінці, що що проситиме про державну охорону для журналіста Юрія Бутусова.

«Його ліквідують – ті, хто його і накачує. І це, за планом, стане сигналом для початку масових заворушень – зі щирими обуреннями громадян. І все це – на тлі – концентрації російських військ на кордоні», – зазначив він у дописі.

Також нагадаємо, що 26 листопада під час пресмарафону президент Володимир Зеленський заявив, що журналіст Юрій Бутусов працював на олігарха Ігоря Коломойського та образився, бо не отримав посади у Міністерстві оборони.

Як стало відомо ввечері 26 листопада, Бутусов подасть на Зеленського в суд.

28 листопада Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти журналіста Юрія Бутусова. Офіційною причиною для цього стало відео, яке журналіст виклав на своїй сторінці у Facebook. Натомість Бутусов заявив, що вважає справу проти себе помстою президента «за свою ганебну пресконференцію».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: