Коли Росія може напасти на Україну? Арестович назвав конкретну дату

Коли Росія може напасти на Україну? Арестович назвав конкретну дату
На думку Олексія Арестовича, шанси вторгнення російських військ значно зростуть ближче до новорічних свят
фото: скріншот з відео

Радник голови Офісу президента вважає малоімовірним вторгнення російських військ у найближчі тижні

Росія може здійснити повномасштабну військову агресію проти України у період Різдвяних та новорічних свят. Таке припущення під час ефіру шоу «Свобода слова на ICTV» зробив радник голови Офісу Президента з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони Олексій Арестович.

«Лише двое «воріт» є, коли ця операція може бути вдалою – це різдвяні свята, коли не те щоб керівництво західних країн не збиралося, але суспільство не буде реагувати західних країн відповідно. Ну і другий варіант – коли Китай почне військову операцію проти Тайваню», – вважає Арестович.

Радник голови Офісу Президента додав, що військово-політичне керівництво України наразі має дев’ять сценаріїв оборони країни. Який з них використовуватиметься при відбиття імовірного нападу Росії залежить від того, як саме відбуватиметься вторгнення. Також він попередив, що у найближчі два-три тижні Росія приділить значну увагу підсиленню інформаційно-психологічного впливу на суспільство України та західних країн, метою якого буде приховання реального часового проміжку на який РФ планує вторгнення.

«Вони крутять каруселі на наших кордонах. Це – частина дезінформування. Здійснюється величезна операція з дезінформації, яка має приховати справжню мету цих заходів», – підсумував Олексій Арестович, додавши, що вертикаль президентської влади в Україні розуміє усі можливі загрози та готується.

Нагадаємо, нещодавно Арестович тайож порівняв поточну ситуацію з тією, яка складалася у час, коли готувалися захоплювати Крим.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: