Компанії подружжя Зеленських декларували мізерні прибутки - ЗМІ

Компанії подружжя Зеленських декларували мізерні прибутки - ЗМІ
Родина чинного президента Володимира Зеленського за 4 роки надбала активів, нерухомого й рухомого майна на десятки мільйонів гривень

Журналісти-розслідувачі дізналися, скільки податків сплатили компанії, де Зеленські декларували свої частки

Родина чинного президента Володимира Зеленського за 4 роки надбала активів, нерухомого й рухомого майна на десятки мільйонів гривень. При цьому увесь прибуток компаній, де вони декларували частки – мізерний порівняно з вартістю купленого майна. Про це йдеться в свіжому випуску проєкту журналістських розслідувань «Спостерігач» на «5 каналі».

До президентства Володимир і Олена Зеленські були власниками 11 компаній, зареєстрованих в Україні. Серед них були й дотичні до ресторанного бізнесу. Та основна частина пов'язана з концертами, шоу та телебаченням.

Зважаючи на статки подружжя, логічно припустити, що керували вони успішними корпораціями. Але за документами – фірми були бідні, як церковні миші.

Нагадаємо, раніше Зеленський проінформував Національне агентство з питань запобігання корупції про порушення ним законодавства у зв’язку з неподанням повідомлень про суттєві зміни в майновому стані.

Національне агентство з питань запобігання корупції виписало президенту Володимиру Зеленському два адміністративних протоколи за несвоєчасну подачу повідомлення про суттєві зміни в майновому стані. Матеріали передадуть до суду.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: