Луценко повідомив, коли комітет Ради розгляне подання на Вілкула і Колєснікова

Луценко повідомив, коли комітет Ради розгляне подання на Вілкула і Колєснікова
Генпрокурор Юрій Луценко

За словами генпрокурора, очевидно, що наступної середи Регламентний комітет може розглянути це питання

Регламентний комітет наступної середи розглядатиме подання ГПУ про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва і Дмитра Колєснікова. Такий прогноз зробив генеральний прокурор Юрій Луценко на брифінгу в четвер.

«Очевидно, що наступної середи, я так припускаю, Регламентний комітет може розглянути це питання», - сказав генпрокурор.

Водночас Луценко нагадав, що після розгляду відповідним комітетом подань на цих трьох депутатів від «Опозиційного блоку» парламент розглядатиме зняття недоторканості не тільки стосовно них, а ще й подання щодо іншого депутата, на якого вже є висновок комітету (очевидно, йдеться про депутата з групи «Воля народу» Олександра Пономарьова – «Главком»).

Як повідомлялося, у вересні Луценко повторно вніс до Верховної Ради подання на депутатів Вілкула, Дунаєва і Колєснікова, оскільки на минулій сесії Регламентний комітет повернув Голові Верховної Ради Андрію Парубію ці подання.

Екс-голову Дніпропетровської ОДА Вілкула підозрюють у земельних махінаціях, Колєснікова - у зловживанні службовим становищем на посаді голови Агентства держмайна. Дунаєва ГПУ підозрює у декларуванні недостовірної інформації.

Подання на Пономарьова було внесено через перешкоджання роботі журналістів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: