«Народний фронт» пропонує створити ТСК для розслідування втручання Росії у вибори в Україні (відео)

«Народний фронт» пропонує створити ТСК для розслідування втручання Росії у вибори в Україні (відео)
Керівник фракції «Народний фронт» нагадав, що вони неодноразово зверталися до Служби безпеки України, Генеральної прокуратури та інших правоохоронних органів, щоб розслідували діяльність Медведчука в Україні

За словами Бурбака, він надіслав листи до всіх голів фракцій і чекає пропозиції щодо представників до цієї комісії.

«Народний фронт» ініціює створення Тимчасової слідчої комісії у парламенті для розслідування фактів втручання у виборчий, політичний процес та інформаційний простір України Російською Федерацією та громадянами України, пов'язаними з владою держави-агресора, зокрема, Медведчуком. Про це заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак з трибуни парламенту  разом з колегами по фракції.

За словами Бурбака, він надіслав листи до всіх голів фракцій і чекає пропозиції щодо представників до цієї комісії.

Керівник фракції «Народний фронт» нагадав, що вони неодноразово зверталися до Служби безпеки України, Генеральної прокуратури та інших правоохоронних органів, щоб розслідували діяльність Медведчука в Україні.

«Жодної реакції немає. Жодного порушення кримінальних справ, жодних розслідувань», - зазначив Бурбак.

Нардеп наголосив, що Медведчук має відношення до контрабандного бізнесу нафтопродуктів в Україні. «Це людина, яка впливає на телеканали «112 Україна» та News One, що відверто ретранслюють кремлівські темники, а прикриваються поняттям свободи слова. Медведчук - це людина,  яка формує прокремлівські політичні партії в Україні, які будуть іти на вибори наступного року, у парламент, і які спокійно тут сидять», - стверджує керівник фракції «Народний фронт».

Бурбак додав, що в США, на відміну від України, агентів Кремля притягують до відповідальності.

«Медведчук - це лідер повзучого кремлівського перевороту, що ми не можемо допустити в нашій державі. Через таких, як Медведчук Росія буде намагатися підривати українську державу та втручатися у виборчий та політичний процес в Україні», - підкреслив керівник фракції «Народний фронт».

Максим Бурбак наголосив, що до президентських виборів залишилось 3 місяці, і парламент повинен захистити їх від втручання Росії.

Він також звернувся до прибічників Медведчука в залі парламенту, які вранці знищили плакат, на якому містилась вимога «Народного фронту» притягти Медведчука до кримінальної відповідальності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: