Назвав «Z-бидлом»: родич Шойгу публічно засудив прихильників Путіна

Назвав «Z-бидлом»: родич Шойгу публічно засудив прихильників Путіна
Зять Шойгу потрапив у скандал у соціальних мережах
фото:www.unian.net

Зять голови міноборони Росії Сергія Шойгу Олексій Столяров засудив війну Росії проти України та назвав прихильників путінського режиму «Z-бидлом»

Російський фітнес-блогер, і за сумісництвом, зять міністра оборони Росії Сергія Шойгу втрапив у черговий скандал публічно  засудивши путінський режим, і назвавши любителів Путіна «Z-бидлом».

Зокрема, він переглянув публікацію російського журналіста Юрія Дудя, який до роковин повномасштабного вторгнення РФ в Україну написав у своєму Instagram про підтримку Києва. 

Screenshot_5.jpg (51 KB)

«Українському народу та всім людям з Росії, Білорусі та інших країн, які виступають проти цієї війни, – підтримка та якнайшвидша перемога над злом», – написав Дудь.

Ці слова сподобалися зятю Шойгу, він поставив під публікацією «лайк», а в особистих  повідомленнях у соціальних мережах порадив російському «Z-бидлу» менше «піз**ть». 

Screenshot_6.jpg (43 KB)

«Z-бидло забули запитати», – заявив  у коментарях Столяров,і порадив одній із росіянок піти на фронт, воювати з Україною. 

Нагадаємо, глава Міноборони Росії чомусь і досі залишився на посаді, незважаючи на провал наступу на Україну, і тисячі мертвих російських солдатів. Можливо,він досі зберігає свою посаду завдяки заступництву президента. 

Читайте також: 

Пригожин звинуватив міноборони РФ у спробі знищити «Вагнер»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: