Разумков розповів, як змінились його стосунки із Зеленським

Разумков розповів, як змінились його стосунки із Зеленським
Спікер зазначив, що були ситуації, коли йому вдавалося переконати президента

Спікер визнав, що його погляди не завжди збігаються з поглядами президента

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков прокоментував свої стосунки з президентом України Володимиром Зеленськиим. Про це він врозповів в інтерв’ю «Главкому».

Відповідаючи на питання, у який бік змінилися його стосунки із Зеленським, спікер назвав їх нормальними, дружніми, конструктивними й робочими.

Водночас Разумков визнав, що що його погляди не завжди збігаються з поглядами президента.

«Завжди є позиції, з якими ти погоджуєшся, а з якими – ні. І це абсолютно нормальна конструктивна робота в будь-якому колективі. Але колись вас переконують, колись – ви, а колись – кожен залишається при своєму», - додав голова Верховної Ради.

Спікер зазначив, що були ситуації, коли йому вдавалося переконати президента, однак конкретизувати відмовився.

«Є багато питань, які проговорюються на нарадах. Коли ви про щось домовляєтеся з людьми, а після цього виходите і починаєте про це розповідати, то це неправильно», - наголосив Разумков.

Нагадаємо, раніше Разумков пояснив, чому під час телеефірів розмовляє російською мовою.

Як повідомлялося раніше,  Разумков поставив оцінку роботі Верховної Ради України.

Дмитро Разумков — голова Верховної Ради IX скликання. Під час голосування за посаду спікера отримав найбільшу за час існування Верховної Ради України підтримку народних депутатів: за його кандидатуру проголосували 382 парламентарі. Крім цього, Разумков є членом Ради національної безпеки й оборони України та Національної інвестиційної ради. До обрання спікером був головою партії «Слуга народу», а також головним радником із політичних питань та речником штабу кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: