Саакашвілі послав «до чортової матері» українців, які питають про конкретні справи

Саакашвілі послав «до чортової матері» українців, які питають про конкретні справи
Михайло Саакашвілі емоційно відреагував на запитання про результати його роботи на новій посаді
Фото: ЕРА

Михайло Саакашвілі, який очолив Виконком Нацради реформ, обурився запитанню на онлайн-конференції з представниками бізнесу

Голова виконавчого комітету української національної ради реформ і колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі на зустрічі з представниками бізнесу послав «під три чорти« тих, хто зажадав від нього швидких результатів на новій посаді.

Захід транслювався на YouTube-каналі In time Ukraine.

Колишнього президента Грузії запитали про те, «коли будуть справи конкретні». Саакашвілі розлютився і різко відповів, що йому набридли подібні закиди, і запропонував українцям самим щось робити для змін в країні.

«А коли у вас будуть справи конкретні? Що значить «справи конкретні«? Давайте разом розповідати, що я, «ой, Саакашвілі прийшов, справи, ой, розчарував через тиждень». Та пішли всі до біса, хто так думає», – сказав Саакашвілі.

Політик також запропонував підприємцям самим «ворушити руками«.

«Самі ворушіть руками, все в ваших руках. До чортової матері! Скільки можна (говорити):« Ми так сподівалися, а він розчарував «. А може, ви самі можете поворухнутися?», – заявив Саакашвілі.

Як повідомлялось, Грузія висунула Україні умову нормалізації відносин.

Раніше президент Грузії Саломе Зурабішвілі назвала нормальною реакцію Тбілісі на призначення Саакашвілі на посаду голови виконавчого комітету реформ в Україні.

У той же час президент Володимир Зеленський назвав помилкою відкликання грузинського посла, виключивши дзеркальні кроки з боку України. Він також очікує результати від Саакашвілі в найближчі місяці.

Нагадаємо, 7 травня президент України Володимир Зеленський Саакашвілі призначив головою Виконавчого комітету Національної ради з питань реформ. До цього передбачалося, що він стане віце-прем'єром з питань реформ в уряді Дениса Шмигаля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: