У «Слузі народу» визнали: «Нормандська зустріч» у квітні маловірогідна

У «Слузі народу» визнали: «Нормандська зустріч» у квітні маловірогідна

Через пандемією коронавірусу «нормандська зустріч» у квітні маловірогідна

Ірина Верещук вважає, що пандемія вплине на миротворчі плани Зеленського

У зв’язку з пандемією коронавірусу «нормандська зустріч» у квітні маловірогідна. Про це в інтерв’ю «Главкому» сказала депутатка від фракції «Слуга народу», член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ірина Верещук

«Сподіваюся, що така зустріч відбудеться та буде продуктивною. Але, напевно, дещо пізніше», – сказала Верещук.

Щодо бажання президента Зеленського завершити війну Ірина Верещук висловилась так: «Це не тільки передвиборча обіцянка, а вимога народу. Вірю в перспективу ініціатив президента щодо Донбасу. Тут важливо розуміти, що президент обирає не між гарним та поганим варіантом, а між поганим та дуже поганим. Нічого не робити, нічого не намагатися робити, прикриваючись лозунгами, – це не варіант. Шлях до миру – це багато маленьких кроків. Отже, маємо їх робити».

Про виклики, які постали перед Україною – пандемія коронавірусу і зовнішня агресія Росії на Донбасі, – Ірина Верещук сказала,  що «усе, що нас не вбиває, робить нас сильнішими». «Усі ці виклики, їхній масштаб та одночасність не залишають нам вибору: ми маємо дорослішати як нація, як держава і робити це дуже швидко, прискореними темпами. Нас чекає турбулентний період. Час рішучих дій», – заявила депутатка.

Нагадаємо, керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомив що зустріч радників лідерів нормандської четвірки мала відбутися 12 березня, але через коронавірус її перенесли.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: