Україна потролила МЗС Росії через вкрадену ідею ролика

Україна потролила МЗС Росії через вкрадену ідею ролика
Через три місяці після запуску флешмобу What is Ukraine РФ вирішила скопіювати ідею

Міністерство закордонних справ РФ запустило в соціальних мережах приурочену до святкування Дня Росії акцію «Росія – це»

Офіційний Twitter-акаунт України оригінально потролив Росію через вкрадену ідеї відеоролика What is Russia. Відповідне повідомлення опубліковано на сторінці в соцмережі.

Зазначимо, 12 червня міністерство закордонних справ РФ запустило в соціальних мережах приурочену до святкування Дня Росії акцію «Росія – це».

«Що таке Росія? Вічне питання з нескінченними відповідями. Запрошуємо вас поринути в її чарівну атмосферу і природну красу – ExploreRussia», – сказано в повідомленні МЗС Росії.

У відповідь на публікацію акаунт «Україна» порадив росіянам розробити власний контент, а не запозичувати ідеї у інших країн.

«Вам краще знайти кого-небудь, хто створить автентичний контент. Оригінальна відео «Що таке Україна» розміщено три місяці тому», – йдеться в твіті.

Як відомо, ідея флешмобу належить українському фотографу Назару Дорошу. 10 березня він опублікував у себе в Instagram відео What is Ukraine? і написав: «Давайте покажемо всьому світу, що таке Україна?».

На наступний день після публікації подібні відео почали з'являтися в Telegram-каналах. Українці робили свої міські версії: What is Odessa, Poltava, Kharkiv. А вже через короткий час аналогічні відео з'явилися в інших країнах світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: