Екссекретар РНБО Данилюк: деяким депутатам «Слуги народу» не місце в парламенті

Екссекретар РНБО Данилюк: деяким депутатам «Слуги народу» не місце в парламенті
Олександр Данилюк розповів, що пропонував до списку партії «Слуга народу» людей, які «пройшли з ним певний шлях і яких всі знають та поважають», проте його вирішили тримати «у стороні».

Екссекретар РНБО Данилюк: я вклав у перемогу Зеленського свою репутацію

Екссекретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк в інтерв’ю «Главкому» сказав, що вважає позитивом повне оновлення Верховної Ради.

Водночас, Данилюк розуміє, що «деяким депутатам, які прийшли на зміну старим, явно не місце в парламенті».

«Підтримуючи Зеленського на виборах, я, зокрема, вклав в його перемогу свою репутацію. Чи розумів я ризики? Розумів. Деякі з них реалізувалися, деякі – ні», - сказав політик.

За словами Данилюка. він пропонував до списку президентської фракції «Слуга народу» людей, які «пройшли з ним певний шлях і яких всі знають та поважають», проте його вирішили тримати «у стороні».

Нагадаємо, Олександр Данилюк прийшов офіс кандидата в президенти Володимира Зеленського  рік тому, у розпал виборчої компанії. Кілька місяців перед тим, його помічали біля іншого кандидата – Анатолія Гриценка. Ще раніше Данилюк працював в Адміністрації Петра Порошенка і був членом уряду за президентською квотою. Під час виборів Данилюк організовував для Зеленського зустрічі з послами західних країн, представниками МВФ, координував «міжнародку» та навіть зумів домогтися зустрічі з президентом Франції Емманюелем Макроном. Після перемоги Зеленського вплив Данилюка поступово почав згасати, бо він дуже часто вступав у дискусії з президентом. Тому призначення Данилюка секретарем РНБО сприймалося як «почесне заслання». В результаті Данилюк сам подав у відставку, а Зеленський «на прощання» дорікнув йому прем’єрськими амбіціями.

Читайте більше:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: