У Зеленського віддали вибори в Києві на відкуп скандальному ресторатору Тищенку

У Зеленського віддали вибори в Києві на відкуп скандальному ресторатору Тищенку
Микола Тищенко відомий своїм кримінальним минулим (в певних колах його називають на прізвисько Коля Оболонський)

Новопризначений голова київського штабу «Слуги народу» вже провів низку сумнівних кадрових рішень

В Офісі президента України у четвер, 12 березня, відбулася зустріч з київськими мажоритарниками від «Слуги народу».

На зустрічі нардепів поставили до відома, що відтепер керівником київського штабу, який відповідає за підготовку до місцевих виборів у столиці, буде скандально відомий ресторатор Микола Тищенко.

Раніше передбачалося, що відповідальним за підготовку «Слуги народу» до виборів у Києві буде перший заступник голови фракції «Слуги народу» у Верховній Раді Олександр Корнієнко.

Призначення ресторатора Миколи Тищенка керівником київського штабу пов'язують зі впливом голови Офісу президента Андрія Єрмака, що зміцнився після газових переговорів і обміну полоненими.

screenshot_8_05

Нагадаємо, Микола Тищенко є кумом Андрія Єрмака (новий голова ОП є хрещеним батьком Данила, старшого сина нардепа).

Сам Микола Тищенко відомий своїм кримінальним минулим (у певних колах його називають на прізвисько Коля Оболонський) і талантом постійно потрапляти в різноманітні медійні скандали, що б'ють як по ньому, так і по іміджу партії і президента, яких він представляє.

Зазначається, що новопризначений голова київського штабу «Слуги народу» вже провів ряд сумнівних кадрових рішень, зробивши заступниками своїх помічників у виборчій кампанії в Києві депутата Київради Аллу Шлапак і ексголову фракції «Блоку Леоніда Черновецького» в Київраді Дениса Комарницького, які відомі своєю причетністю до розграбування Києва за часів Черновецького.

На думку експертів, призначення Єрмаком свого кума Тищенка на пост голови передвиборчого штабу у Києві від «Слуги народу» не тільки б'є по рейтингах самого президента, а й підтверджує підозри про те, що певні люди в команді президента відмовилися від боротьби за Київ і пішли на домовленості з Віталієм Кличком. Той зумів втриматися на посаді голови Київської міської державної адміністрації, незважаючи на бажання колишнього голови Офісу президента Андрія Богдана його прибрати, почавши з цього загальну зміну влади в Києві.

Як відомо, допоміг Кличкові нинішній керівник президентського офісу Андрій Єрмак, який увійшов зараз у силу.

Зрозуміло, що не висунути свого кандидата в Києві «Слуга народу» не може, однак відверто слабкий кандидат не зможе перешкодити Кличку виграти вибори і залишитися при владі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: