Хворіють всі. Співачка Камалія детально описала симптоми членів свої родини

Хворіють всі. Співачка Камалія детально описала симптоми членів свої родини
Камалія Захур повідомила про те, що вся її сім’я захворіла на коронавірус
Фото: kamaliyaofficial / Instagram

«Лікарі порекомендували не залежуватися, ходити гуляти на вулиці, пити побільше води» – Камалія

Співачка і заслужена артистка України Камалія Захур повідомила про те, що вся її сім’я захворіла на коронавірус. Цим співачка поділилася на своїй сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні у мене приблизно шостий день хвороби, відраховую з дня появи перших симптомів. Температура впала, сьогодні 37.2, хоча сильно високою була, піднімалася до 37.8, але з початку пропадав нюх, хоча ніс трохи відклало, нежиті практично немає. Головний біль теж вже не такий сильний. Кашель сьогодні набагато менше, ніж всі дні. Я не сплю другу ніч. У Захура теж знизилася температура, всі дні була вище 39, сьогодні 37.5. Симптоми, як у мене, але трохи легше. Але от халепа! Він сьогодні прокинувся, і зрозумів, що не відчуває запахів», написала співачка.

Зірка повідомила, що у її мами сьогодні знизилася температура до 37.6, всі дні була під 40, вчора 38.5. Дихати важкувато. Біль у грудях. Кашель. Але головний біль пройшов. У четвер мамі діагностували запалення легенів і призначили антибіотик.

«У Арабелли температура знизилася, сьогодні 37. Кашель трохи легше, нежить ще є. Але сьогодні вранці теж перестала відчувати запахи. У Мірабелли вночі був невеликий кашель, я їй дала мікстуру і все пройшло», зазначила Камалія.

Співачка зазначила, що лікарі порекомендували не залежуватися, ходити гуляти на вулиці, пити побільше води, і при найменшому погіршенні стану їхати в лікарню.

«Періодично буду інформувати вас про перебіг хвороби. Пізніше напишу пост, як і у кого все починалося. Здоров’я всім вам і вашим близьким! Величезна подяка і низький уклін лікарям Олександрівської лікарні за вашу турботу!», додала Камалія.

Нагадаємо, відома українська співачка з сім’єю захворіли на коронавірус.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: