Колишній голова Франківської облдержадміністрації став міністром

Колишній голова Франківської облдержадміністрації став міністром
Денис Шмигаль був головою Івано-Франківської обласної держадміністрації з 2 серпня 2019 року 

За призначення Шмигаля на посаду міністра розвитку громад і територій проголосували 277 депутатів

Верховна Рада підтримала призначення Дениса Шмигаля на посаду віцепрем’єр-міністра - міністра розвитку громад і територій. За його кандидатуру проголосувало 277 народних депутатів.

Нагадаємо, Шмигаль очолював Івано-Франківську обласну державну адміністрацію. Цю посаду він обіймав з серпня 2019 року. До цього займав керівні посади в ПАТ «ДТЕК Західенерго».

До відома, Денис Шмигаль, 1975 року народження, львів'янин. У січні 2018 року Шмигаль став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК «Західенерго», що належить Ринату Ахметову). До цього обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, був заступником начальника ГУ Міндоходов у Львівській області.

Як повідомлялося, Верховна Рада сьогодні, 4 лютого, звільнила з посади міністра розвитку громад і територій Альону Бабак.

Раніше джерела Главкому в Кабміні називали основним кандидатом на пост міністра розвитку громад і територій заступника голови комітету Верховної Ради з питань регіонального розвитку та містобудування Олену Шуляк.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: