Ранкове засідання Ради розпочалося зі складання присяги В’ятровича

Ранкове засідання Ради розпочалося зі складання присяги В’ятровича

Сьогодні депутати мають розглянути закон опроєкт про Державне бюро розслідувань

У Верховній Раді сьогодні, 3 грудня, проходить засідання ранкове засідання.

Цього тижня народні депутати мають розглянути першим питанням зміни до закону про Державне бюро розслідувань щодо продовження розслідування злочинів проти учасників Революції гідності.

Спікер парламенту Дмитро Разумков анонсував громадські слухання у середу, 4 грудня, стінах парламенту щодо відкриття ринку сільськогосподарських земель.

Депутати планують розглянути законопроєкти, зокрема, про зміни до Конституції України та Виборчий кодекс.

Також цього тижня депутати мають розглянути законопроєкт про гральний бізнес.

«На сьогодні, якщо не помиляюся, 7 законопроектів, пов'язаних з гральним бізнесом, з його легалізацією. Вони зараз обробляються комітетом (профільним), опрацьовуються комітетом. І я сподіваюся, що на пленарному тижні з 3 до 6 грудня або цього року, принаймні, ми розпочнемо в першому читанні розглядати ці законопроекти», - зазначив голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Також, як зазначив спікер, цього тижня парламентарі мають внести до порядку денного законопроєкти щодо змін до Конституції, почати розгляд Виборчого кодексу, а у середу пройдуть громадські слухання з приводу відкриття ринку сільськогосподарських земель 

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський доручив Верховній Раді ухвалити закон про легалізацію грального бізнесу в Україні до 1 грудня 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: