В Україну з Росії повернулися майже 700 українців (відео)

В Україну з Росії повернулися майже 700 українців (відео)

З Росії повернулися потягом в Україну майже 700 українців 

Фото:ДПСУ

Усім пасажирам здійснили температурний скринінг

Сьогодні, 29 березня, майже 700 українців повернулися до Києва поїздом із Москви.

«Прикордонники разом з медиками зустріли потяг «Київ-Москва-Київ», який кілька днів тому відправився в Росію, аби забрати додому громадян України. Тоді ним на виїзд з України вибули громадяни, які мали право виїхати в Росію», – повідомила пресслужба ДПСУ..

«Потяг прибув до столичного вокзалу близько 8 ранку сьогодні. Для його оформлення прикордонники зі співробітниками Нацполіції перекрили периметр території з обмеженим режимом доступу. Співробітники Держприкордонслужби спільно з співробітниками санітарно-карантинного пункту піднялися у вагони для проведення всіх необхідних заходів, спрямованих на недопущення поширення COVID-19. Зокрема, абсолютно усім пасажирам здійснили температурний скринінг та у кожного цікавилися станом їх здоров’я. Крім того, громадяни отримали пам'ятки і заповнили інформовані згоди про самоізоляцію», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що на час оформлення на вокзалі також чергували карети швидкої. Прикордонні наряди перебували в засобах індивідуального захисту, а прикордонники, які здійснювали перевірку документів, додатково в захисних костюмах. Всього цим рейсом в Україну повернулись майже 700 пасажирів, переважно громадян України.

У Держприкордонслужбі повідомили, що потяг був організований МЗС, Мінінфраструктури та Укрзалізницею, щоб доправити наших громадян із-за кордону.

Нагадаємо, станом на ранок 29 березня за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України та обласних лабораторних центрів загалом у країні підтверджено 418 випадків Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: