Висування Зеленського у президенти відбулось незаконно? До Печерського суду надійшов позов

Висування Зеленського у президенти відбулось незаконно? До Печерського суду надійшов позов
На основі рішення з’їзду партії «Слуга народу» , що відбувся 21 січня 2019 року, Зеленський Володимир був зареєстрований кандидатом у президенти України

Голова громадської організації «Ошукані українці», звернувся до Печерського районного суду міста Києва з позовом про визнання протиправним з’їзду партії «Слуга народу» 21 січня 2019 року

Олександр Литвин, голова громадської організації «Ошукані українці», звернувся до Печерського районного суду міста Києва з позовом про визнання протиправним з’їзду партії «Слуга народу» 21 січня 2019 року та прийнятих на ньому рішень. Про це йдеться на сторінці громадської організації у Facebook.

Зазначається, що саме на основі рішення цього з’їзду Зеленський Володимир Олександрович був Центральною виборчою комісією зареєстрований кандидатом у президенти України.

Також Олександром Литвином було подано позови до 24 окружних адміністративних судів про визнання протиправним створення регіональних організацій партії «Слуга народу» та бездіяльність цих організацій.

Голова громадської організації «Ошукані українці» Олександр ЛитвинГолова громадської організації «Ошукані українці» Олександр Литвин

«На З’їзді політичної партії «Слуга Народу», що відбувся 21 січня 2019, були присутні невідомі особи, які не мали жодного відношення до партії «Слуга Народу», їх повноваження та підстави участі у з’їзді політичної партії незаконні. Конференції обласних партійних організацій партії «Слуга народу» щодо обрання делегатів на З’їзд партії не проводилися. Відповідно наявні підстави стверджувати, що підготовка, організація та проведення цього З’їзду суперечить вимогам Закону України «Про політичні партії в Україні» та вимогам Статуту партії, а тому З’їзд політичної партії «Слуга Народу» та прийняті на ньому рішення є незаконними», - стверджує Олександр Литвин.

Цей та інші факти стали підставою для підготовки Олександром Литвином проекту Подання про початок особливої процедури усунення Президента України Володимира Зеленського з поста (імпічмент), який було надіслано Голові Верховної Ради України Дмитру Разумкову та всім народним депутатам України.

Як повідомлялося, сьогодні, 20 травня. президент Володимир Зеленський в річницю інавгурації проводить пресконференцію. 

Нагадаємо, 20 травня 2019 року відбулася інавгурація Зеленського.

З нагоди 100 днів президентства Зеленський провів 14-годинний пресмарафон.


 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: