«Укрзалізниця» не буде підвищувати ціни на квитки, але поділить вагони на класи

 «Укрзалізниця» не буде підвищувати ціни на квитки, але поділить вагони на класи
Протягом 2019 року «Укрзалізниця» планувала кілька разів підвищити тарифи на пасажирські перевезення, а також перевезення вантажів

Ціна на проїзд залежатиме від класу вагона: «комфорт», «стандарт» і «економ»

Підвищення тарифів на пасажирські перевезення, що раніше планувало АТ «Укрзалізниця», відсутнє у фінансовому плані компанії на 2019 рік. Про це йдеться в повідомленні компанії Facebook.

При цьому в «Укрзалізниці» повідомили про плани введення системи розподілу вагонів на класи: «комфор», «стандарт» і «економ».

«Тарифи на пасажирські перевезення в 2019 році шляхом індексації не будуть змінюватися. Ціна на проїзд формуватиметься відповідно до класу вагону», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, протягом 2019 року «Укрзалізниця» планувала кілька разів підвищити тарифи на пасажирські перевезення, а також перевезення вантажів.

Зокрема, планувалося підвищення вартість квитків з 1 квітня на 12% і ще на 12% - з жовтня. Крім того, компанія планувала і додаткове підвищення тарифів на пасажирські перевезення - на 13-21% - залежно від категорії поїзда і типу вагона.

Нагадаємо, за 2018 рік «Укрзалізниця» підвищувала тарифи на пасажирські перевезення двічі - на 12% у травні та 12% у жовтні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: