На українців наступного тижня чекає новий курс долара

На українців наступного тижня чекає новий курс долара
За оцінками аналітиків цієї осені курс долара може досягнути рекордно низької за чотири роки позначки, опустившись нижче 24 грн/$

За довгі вихідні валюта зросте в ціні приблизно на 4 коп./$

В Україні довідковий курс долара 15 жовтня становитиме 24,53 грн/$. Таким, чином, за довгі вихідні валюта зросте в ціні приблизно на 4 коп./$.

Про це йдеться в даних Національного банку.

Так, 11 жовтня долар продавався в середньому за 24,49 грн, вартість євро становила 27,05 грн. У вівторок, 15 жовтня, європейська валюта подорожчає до 27,09 грн.

Відзначимо, за оцінками аналітиків цієї осені курс долара може досягнути рекордно низької за чотири роки позначки, опустившись нижче 24 грн/$.

Національний банк України формує курси долара і євро до гривні як середньозважений курс за операціями на міжбанківському ринку за день.

За офіційним курсом НБУ населення купувати валюту не може.

Як повідомлялося, 31 липня гривня в банках пробила психологічну позначку. Зокрема, середній курс гривні до американської валюти в покупці був встановлений на рівні 24,78 грн/$.

25 вересня долар впав до 24,20 грн/$ – мінімуму за останні чотири роки. Нижче курс був тільки в січні 2016 року.

У жовтні вартість валюти значно подорожчала в перші дні місяця, однак потім знову стабілізувалася до близько 24,4-24,6 грн/$.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: