«Нова пошта» запускає власну авіакомпанію

«Нова пошта» запускає власну авіакомпанію
Авіаперевізник доставлятиме міжнародні платежі
фото з відкритих джерел

Авіакомпанія отримала назву Supernova Airlines

«Нова пошта» запускає власну авіакомпанію Supernova Airlines для доставки міжнародних відправлень. Про це повідомила пресслужба «Нової пошти».

Згідно з повідомленням, авіакомпанія отримала назву Supernova Airlines. Вона матиме власний флот та підпорядковуватиметься компанії «Нова пошта Глобал».

Зазначається, що авіаперевізник доставлятиме міжнародні платежі. Рейси будуть здійснюватися з міжнародних аеропортів «Бориспіль» та «Львів».

За словами СЕО «Нової пошти Глобал» Юрія Беневитського, потреба у власній авіакомпанії виникла через невпинне зростання обсягів міжнародних відправлень.

«Рішення запустити власну авіакомпанію продиктовано тим, що ми хочемо й надалі гарантувати клієнтам високу якість, швидкість та прогнозованість доставки», – цитує пресслужба слова Беневитського.

Нагадаємо, у «Нової пошти» хочуть відібрати популярну функцію.

Як відомо, з 1 лютого 2022 року планується ввести збір кодів ІПН з одержувачів міжнародних поштових та експрес-відправлень. Під приводом підвищення ефективності боротьби з контрабандою, держава збирається ретельніше відстежувати, що і в якому обсязі замовляють українці з-за кордону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: