Українська курятина відкриває ринки Японії
Держпродспоживслужба узгодила ветеринарний сертифікат для експорту м'яса птиці
Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів та відповідний орган Японії узгодили форму міжнародного ветеринарного сертифіката на експорт м’яса птиці.
Про це повідомляє пресслужба українського відомства.
Йдеться про ветсертифікат на м’ясо птиці, що експортується з України до Японії. Також компетентні органи обох країн узгодили імпортні вимоги до здоров’я тварин, м’ясо яких ввозиться до Японії.
Також, як повідомляють Українські новини, компанія Чумак почала експорт своєї продукції в Сінгапур. Чумак відправив в Азію соуси, смузі, кетчупи, зокрема, органічні.
Продукція буде реалізовуватися в мережі онлайн-супермаркетів, що входить до групи компаній представлених в Індонезії, Малайзії, Філіппінах, Сінгапурі, Таїланді і В'єтнамі.
Раніше повідомлялося, що основним покупцем української курятини за 7 місяців 2019 року стала Саудівська Аравія.
Коментарі — 0