Заступник міністра звинуватив мобільного оператора в нав'язуванні платного контенту (фото)

Заступник міністра звинуватив мобільного оператора в нав'язуванні платного контенту (фото)
Чиновник заявив, що мобільний оператор списує з рахунків гроші за послуги, які споживачі не замовляють, формуючи мінусовий баланс
Фото Ігор Дядюра / Facebook

Ігор Дядюра розповів, як мобільний оператор знімає гроші за послуги, яких він не замовляв

Заступник міністра економіки України Ігор Дядюра звинуватив найбільшого українського мобільного оператора «Київстар» у нав'язуванні платних послуг. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

При цьому протягом останнього року компанія переконувала українців у зворотному – послуги нібито неможливо підключити без дозволу абонента.

За словами чиновника, абонентська плата «згоріла» протягом 17 днів через нав'язаний контент. Після чого мінусовий баланс почав стрімко зростати.

«Ви брехуни і разводіли. Мені не шкода спалених 200 гривень на місяць... Це мізерна плата за те, щоб переконати мене остаточно в тому, що в існуючому вигляді контент-послуги надаватися не можуть. І не будуть», – написав Дядюра.

.jpg_47

Він також запевнив, що «не лазить ні по яких сайтах».

Контрагент, який надає непотрібні контент-послуги працює під назвою «Цифрова лабораторія». Компанія зареєстрована в Києві на вул. Дегтярівській, 33-Б.

«Керівником організації є Шахрай Роман Віталійович. Ну що скажу, підходяще прізвище, дуже», – зіронізував заступник міністра.

1_01

Раніше стало відомо, що українським мобільним операторам вдалося зберегти «схему» нав'язування контенту українцям. Щорічно з рахунків незаконно списується приблизно 1,5 млрд грн.

При чому 1 млрд грн отримують оператори, а решту ділять між собою контент-агрегатори та інші учасники ринку, загальний обсяг якого сягає 3 млрд грн.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: