Кличко закликав киян зробити запаси води та харчів

Кличко закликав киян зробити запаси води та харчів
У Києві вже відкрито 430 пунктів обігріву, де люди можуть отримати необхідні послуги
фото з відкритих джерел

Окупанти планують ракетні удари по інфраструктурі України

Киянам варто враховувати різні сценарії та бути готовим до всього. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко в інтерв’ю «РБК-Україна».

Кличко закликає мешканців столиці мати вдома запас технічної та питної води, запаси їжі, яку можна приготувати чи споживати без електроенергії, теплий одяг, заряджені ноутбуки та павербанки.

«Закачайте офлайн-карти на свої телефони. У разі поганого сценарію було б добре, якби кожен мав можливість або поїхати до свого будинку в передмісті, де є вода, піч, або поїхати до своїх знайомих. Але ми робимо все для того, щоб гіршого випадку не сталося», – додав Кличко.

Мер нагадав, що за інформацією військових, росіяни планують і надалі завдавати підступних ударів по інфраструктурі України, щоб залякати українців темрявою і холодом.

У Києві вже відкрито 430 пунктів обігріву, де люди можуть отримати необхідні послуги – тепло, воду, телекомунікації, інтернет-зв'язок, довідку.

«Всі лікарні, дитячі садки, школи тощо облаштовуються електрогенераторами, і ми контролюємо, щоб там також був відповідний запас палива. У Києві ми зробили запас палива, щоб наш комунальний транспорт, «швидкі», лікарні працювали», – додав міський голова.

Нагадаємо, вчора пезидент України Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні заявив, що Росія готує нові ракетні удари по Україні.

Читайте також: Якщо світло з’являється лише на кілька годин: гендиректор Yasno дав пораду киянам

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: