Арешт підозрюваного у вбивстві Ноздровської продовжено ще на два місяці

Арешт підозрюваного у вбивстві Ноздровської продовжено ще на два місяці
Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської Юрій Россошанський
Фото: Громадське

Россошанському продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24 серпня

Шевченківський районний суд Києва продовжив ще на два місяці запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Юрія Россошанського, якого підозрюють у вбивстві юристки Ірини Ноздровської.

Про це повідомляє прес-служба столичного суду.

«26 червня 2018 року на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Россошанського Ю.В. – підозрюваного за ч.1 ст. 115 КК України (підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської). За результатами проведеного судового засідання слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва зазначене клопотання задоволено», - йдеться в повідомленні.

Таким чином, підозрюваному Россошанському продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24 серпня 2018 року.

Як відомо, юристку Ірину Ноздровську, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП  і зникла у Києві 29 грудня 2017 року, знайшли мертвою 1 січня 2018 року.

Вишгородський районний суд Київської області обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві юристки Юрію Россошанському у вигляді тримання під вартою.

Водночас захист родини Ноздровської сумнівається, що правозахисницю вбив Россошанський

Читайте матеріал «Главкома» Вбивство Ірини Ноздровської. Усі подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: