Експрес до «Борисполя» курсуватиме цілодобово

Експрес до «Борисполя» курсуватиме цілодобово
До аеропорту курсуватимуть рейкові автобуси
Фото: Євген Кравцов, Facebook

Став відомий інтервал руху поїздів з Києва в аеропорт

Потяги від Центрального залізничного вокзалу Києва до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» будуть ходити кожні 30-40 хвилин в години пік і з інтервалом від 40 хвилин до 1,5 години - в решту часу. Про це виданню Liga.net повідомив в.о. голови правління ПАТ Укрзалізниця Євген Кравцов.

«Плануємо на першому етапі, що в годину пік періодичність руху експреса становитиме 30-40 хвилин. У менш навантажений час - від 40 хвилин до 1,5 години», - сказав він.

За його словами, зараз обговорюється з аеропортом питання періодичності курсування експреса з першої години ночі до 5 години ранку.

«Є питання щодо кількості авіарейсів в аеропорт в нічний час. Наскільки я знаю їх трохи. Думаємо, чи є сенс в нічному експресі, чи просто необхідно буде збільшити інтервали руху. Але в робочому порядку ми відпрацьовуємо цілодобовий режим роботи», - зазначив керівник «Укрзалізниці».

Він додав, що остаточний розклад руху експреса оголосять найближчим часом. «Зараз узгоджуємо графік руху. Враховуємо, що після запуску цього експреса, ділянка шляху між Дарницею і Борисполем буде одним з найбільш потяго-напружених в Україні. Там буде велика кількість пасажирського приміського руху, до яких додасться експрес», - зазначив Кравцов.

Нагадаємо, із Центрального залізничного вокзалу Києва до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» можна буде дістатися залізничним експресом за 35 хвилин. Повідомлялося, що експрес буде запущено до кінця листопада.

До аеропорту «Бориспіль» курсуватимуть 5 рейкових автобусів.

«Укрзалізниця» закінчила процедуру офіційного затвердження назви залізничної станції, яка будується біля аеропорту «Бориспіль». Нова станція носитиме назву «Бориспіль-аеропорт».

22 жовтня «Укрзалізниця» показала, як виглядатиме експрес, що курсуватиме до «Борисполя».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: