Києвом їздить «екзотична» маршрутка (фото)

Києвом їздить «екзотична» маршрутка (фото)
Проїхатися у маршрутці №520 можна всього за 4 грн
Фото: Главком

У столиці знайшлася маршрутка з дуже низькою вартістю проїзду

Після подорожчання проїзду у столичному громадському транспорті до 8 грн у Києві знайшлися маршрутки, вартість проїзду в яких становить 4 грн.

Як повідомляє кореспондент «Главкома», зокрема проїхатися Києвом задешево можна у маршрутці №520, яка курсує центром міста від станції метро «Арсенальна» до метро «Печерська», метро «Видубичі», «Либідська», «Палац Україна» і повертається знову на Арсенальну.

При цьому, у приватних столичних маршрутках вартість проїзду щонайменше складає 5 грн. А в маршрутках №442 і №442-д ціни піднялися з 5 до 7 грн. 

Нагадаємо, 14 липня відбулося подорожчання проїзду в громадському транспорті столиці до 8 грн.

У метро діє система знижок для карток

13 липня на багатьох станціях метро спостерігалися великі черги, оскільки це був останній день, коли можна було поповнити електронні проїзні за старою ціною.

Як повідомили у метрополітені, 13 липня перед подорожчанням проїзду пасажири поповнили свої картки метро на 5,971 млн поїздок.

17 липня вранці в Києві з’явилися банери «Віталік, 8 грн - це перебор».

До Окружного адміністративного суду Києва подали позов до Київської міської ради з вимогою скасувати рішення про підвищення тарифів у громадському транспорті.

19 липня Київська міська рада відмовилася вводити заборону на підвищення вартості проїзду в транспорті до запровадження автоматизованого обліку оплати проїзду та проведення аудиту столичної підземки і «Київпастрансу».

Читайте також матеріал «Главкома» Все по 8 гривень. Чи врятують нові тарифи столичний громадський транспорт?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: