Киян кличуть під мерію на протест проти підвищення вартості проїзду

Киян кличуть під мерію на протест проти підвищення вартості проїзду

Біля будівлі Київради у четвер відбудеться мітинг

У четвер, 12 липня, біля будівлі Київської міської ради відбудеться мітинг проти підвищення цін на проїзд у громадському транспорті.

Про це повідомили організатори заходу. За їх словами, слідом за міським транспортом можуть підняти тарифи і водії маршруток.

«Підвищення цін на проїзд зазвичай веде до того, що різко ростуть ціни на продукти харчування», - заявили організатори.

Жителів Києва закликають вийти до мерії на акцію протесту.

10_12

«Кияни обурені необґрунтованим підвищенням вартості проїзду в громадському транспорті вдвічі - до 8 грн. 12 липня в 9:30 відбудеться протест під Київрадою», - написав депутат Київради Прохор Антоненко у Facebook.

Нагадаємо, 5 липня мер Києва Віталій Кличко заявив, що без підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті не уникнути кризи у транспортній сфері столиці. Підвищення вартості проїзду має відбутися 14 липня. 

із 14 липня 2018 року вартість проїзду у міському транспорті столиці зросте і складатиме від 6,3 грн – за умови користування проїзним квитком або безконтактною карткою, та 8 грн – за разову поїздку.

Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що для пільгових категорій громадян буде збережено безкоштовний проїзд. 

17 травня на Єдиному веб-порталі територіальної громади міста Києва стартувало громадське обговорення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху».

Проте, підвищення вартості проїзду у громадському транспорті Києва до 8 грн з 14 липня можуть відстрочити, поки не запроваджено єдиний квиток.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: