На Київщині у ДТП загорівся автомобіль: серед постраждалих двоє дітей (фото)

На Київщині у ДТП загорівся автомобіль: серед постраждалих двоє дітей (фото)
Автомобіль повністю вигорів
фото: пресслужба київської поліції

Внаслідок зіткнення автівок постраждали чотири особи

У Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в ході якої один з автомобілів загорівся. В результаті події постраждали чотири людини, серед них діти. Про це повідомляє пресслужбо поліції Київської області.

За даними правоохоронців, близько 14:00 на автодорозі Київ-Чернігів поблизу села Скибин сталася ДТП, в результаті якої виникло загоряння автомобіля.

Автівка зайнялася після зіткнення/фото: facebook.com/pol.kyivregionАвтівка зайнялася після зіткнення/фото: facebook.com/pol.kyivregion

За попередніми даними, зіткнулися «ВАЗ-2115», за кермом якого перебував 32-річний водій, який рухався попереду BMW X5. В результаті зіткнення сталося загоряння «ВАЗа».

Рятувальники погасили автомобіль посеред дороги/фото: facebook.com/pol.kyivregionРятувальники погасили автомобіль посеред дороги/фото: facebook.com/pol.kyivregion

«32-річний водій і його пасажири: дружина і двоє неповнолітніх дітей семи і дев’яти років отримали тілесні ушкодження і були доставлені в лікарню для надання допомоги», – йдеться у повідомленні.

На місці події працюють працівники патрульна поліція, слідчо-оперативна група, рятувальники та медики.

Після встановлення всіх обставин ДТП правоохоронці нададуть правову кваліфікацію.

Як повідомлялося, днями в селищі Борова Фастівського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. 55-річний водій автомобіля Nissan Teana не впорався з керуванням та здійснив наїзд на місцеву жительку.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: